URNEBESNO: Može li iko "skinuti" Amara Osima kao ovaj Mostarac; Ponovo je sve oduševio (VIDEO)

Mostarac Ajdin Šabanović postao je poznat širom Bosne i Hercegovine po zaista fantastičnim imitacijama nekadašnjeg trenera FK Željezničar Amara Osima.

  • Show

  • 15. Apr. 2021  15. Apr. 2021

  • 0

Šabanović je u ljeto 2018. godine objavio video koji je oduševio apsolutno sve i u potpunosti je 'skinuo' način na koji govori trofejni stručnjak.

Nakon videa u kojem je Šabanović u stilu Osima komentarisao Svjetsko prvenstvo u Rusiji, krajem 2019. godine stigao je video imitacije nakon poraza Željezničara od Veleža.

Sam Osim je pogledao njegove snimke i okarakterisao ih je kao veoma simpatične te je pohvalio Šabanovića za imitacije koje radi.

"Puno mi se raje javilo i slalo linkove. Skoro su sve pozitivne reakcije, a i meni je simpa", rekao je Amar Osim.

Sada je došao red da Šabanović odradi novu imitaciju u kojoj glavnu ulogu ima Osim, a za to je iskoristio Amarovu priču iz SportSport.ba podcasta "Moja garaža - moja pravila".

Osim je na svoj način ispričao priču o putovanju ekipe u Izrael tokom pandemije koronavirusa, a Šabanović je ponovo na fenomenalan način sve 'skinuo'.

Nova imitacija će sasvim sigurno ponovo izazvati veliku pažnju na društvenim mrežama i, bez ikakve dileme, Ajdinu nema niko ravan kada je u pitanju imitacija trofejnog trenera.

Mostarac je još jednom potvrdio da je zaista fantastičan u imitiranju, a pored Osima, na njegovom YouTube kanalu se mogu naći još mnoge odlične stvari.

Treba istaknuti da je Šabanović veliki navijač mostarskog Veleža i, kao i svi navijači ovog kluba, jedva čeka da se ponovo otvore tribine kako bi se mogao bodriti voljeni tim.

Dio o kojem Amar Osim priča o putovanju u Izrael, odnosno dio koji je 'skinuo' Ajdin, možete pogledati od 27. do 30. minute SportSport.ba podcasta i ocijenite sami kako je sve ispalo.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...