JEZIVA PORUKA RAJKA VASIĆA: "Samo da umre Komšić pa da..."

Nakon što je slovenski portal Necenzurirano.si objavio jutros puni sadržan "non-papera" koji se pripisuje slovenskom premijeru Janezu Janši, uslijedio je niz različitih reakcija.

  • Mini market

  • 15. Apr. 2021  16. Apr. 2021

  • 13

Objava ovog non-papera neumitno je vezana i uz aktivnost člana Predsjedništva BiH Željka Komšića koji je pokazao maksimalnu posvećenost u razotkrivanju mnogih detalja diplomatskih inicijativa evropskih desničara koji su bili skriveni od javnosti, a na čije je postojanje ukazao slovenski predsjednik Borut Pahor prilikom nedavne posjete našoj zemlji. 

Zbog toga je Komšić u posljednjih nekoliko dana jedan od najčešće spominjanih političara u BiH, bilo u pozitivnom ili negativnom kontekstu, zavisno od pozicije posmatranja. 

Jedan od najradikalnijih u ocjenama bio je Rajko Vasić, bivši generalni sekretar Dodikovog SNSD-a, koji je na svom Twitter profilu iskazao neviđeni prezir prema aktivnostima člana Predsjedništva BiH Željka Komšića.  

"Samo da umre Komšić, pa da razjebemo BiH. Njega se i muslimani ustručavaju", napisao je Vasić na Twitteru. 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 13

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...