PODSJETNIK NA BOLJA VREMENA: Ono što je Džeko doživio pred Ajax, pamtit će dugo vremena! (VIDEO)

Čovječanstvo se duže od godinu bori sa pandemijom koronavirusa pa su mnoge stvari koje su nekada bile normalne, pale u zaborav.

  • Sport

  • 15. Apr. 2021  16. Apr. 2021

  • 0

Fudbalske utakmice u Evropi se već duže vremena igraju bez publike, a proslave sa navijačima na stadionima su misaona imenica.

Međutim, ono što su Edin Džeko i njegovi saigrači doživjeli pred meč s Ajaxom će pamtiti još dugo vremena jer su se makar na tih nekoliko minuta vratili u normalu.

Naime, desetine navijača Rome su s pjesmom i bakljama ispratili autobus s igračima Vučice na stadion Olimpico.

Meč će početi u 21 sat. Rimljani iz prvog duela imaju prednost od 2:1 te su u prilici da izbore novo evropsko polufinale.

Već od ranije su poznati sastavi, a Džeko se našao u vrhu napada nakon što je odmarao za vikend protiv Bologna.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...