TOZOVČE NAŠ KOJI JESI NA NEBESIMA: Sinovi pjevača svađaju se oko nasljedstva

Najgore stvari s estrade prenose se i na potomstvo.

  • Estrada

  • 16. Apr. 2021  16. Apr. 2021

  • 0

Pjevač Predrag Živković Tozovac sahranjen je prošle nedjelje u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu.

Samo nekoliko dana kasnije, navodno je izbio sukob između njegovih nasljednika zbog imovine.

Pjevačevi vanbračni sinovi, s kojima jedva da je bio u kontaktu za života, navodno su zaratili u namjeri da se nekretnine koje je pjevač stekao tokom dugogodišnje karijere, ravnomerno raspodijele.

Tozovac je, navodno, nedavno napisao testament u kojem supruzi Emiliji Mimi i djeci ostavlja kuću na Voždovcu i dva stana u Beogradu. Pjevač nikada nije volio da priča o privatnom životu i djeci, a sa sinovima nije bio u dobrim odnosima, što je prouzrokovalo njihovo nezadovoljstvo oko podjele imovine, prenosi beogradski "Blic".

Iako nisu bili u najboljim odnosima, pjevač i njegov sin Svetozar održavali su međusobni kontakt, dok s drugim sinom odnosi nisu postojali.

Predrag Živković Tozovac preminuo je 6. aprila od posljedica koronavirusa, a sahranjen je 9. aprila u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...