“DRŽAVNU VLAST USTUPITI SLOVENIJI, HRVATSKOJ I SRBIJI”: I Svetlana Cenić ima svoj "non-paper"

"Državnu vlast ustupiti Sloveniji, Hrvatskoj i Srbiji", napisala je Cenić.

  • Mini market

  • 16. Apr. 2021  16. Apr. 2021

  • 0

U regionu je zavladala prava pomama slanja "non-paper" dokumenata. Prvo je obznanjeno kako je neslužbeni dopis Bruxellesu poslao član Predsjedništva BiH Željko Komšić, potom da je to ranije učinio i slovenski premijer Janez Janša, a onda je navidjelo izašla cijela hrpa "non-papera". Izgleda da je svaki političar u regionu koji imalo drži do sebe, proteklih mjeseci nekome uputio barem jedan "non-paper" dokument, piše "Oslobođenje".

Ovakvu inflaciju neslužbenih dopisa prokomentarisala je i Svetlana Cenić, ironično tvrdeći kako i ona ima jedan "non-paper".

- Prvo imam pismo namere ka izabranim i postavljenim. Ukratko, ona rečenica gde se pominje familija i neke tri lepe. Onda non-paper gde predlažem da vlast iz FBiH premestimo u RS, a iz RS u FBiH. Bez pomeranja stanovništva. Državnu vlast ustupiti Sloveniji, Hrvatskoj i Srbiji - napisala je Cenić na Twitteru.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...