HIT NA INTERNETU: Evo kako su Bosanci i Hercegovci reagovali na "non-paper" (FOTO)

Skandal s "non-paperom" koji se vezuje uz ime slovenskog premijera Janeza Janše, ne stišava se već danima. Nezvanični dokument koji su objavili slovenski mediji, predviđa podjelu naše zemlje, a uz njega se pojavila i karta Zapadnog Balkana koja ilustruje kako bi se odvijala ta podjela.

  • Zabava

  • 16. Apr. 2021  17. Apr. 2021

  • 1

Nezvanični dokument koji su objavili slovenski mediji predviđa podjelu naše zemlje, a uz njega se pojavila i karta Zapadnog Balkana koja ilustruje kako bi se odvijala ta podjela.

No, kako to obično bude, nakon nekog vremena uz svaku krupnu političku temu pojave se i šaljivi komentari ili ilustracije koje građani objavljuju na društvenim mrežama. 

Tako je i u slučaju karte podjele BiH koja je objavljena u slovenskim medijima.

U bh. verziji, ova karta je dobila sasvim drugačiji oblik:

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...