NIKO NE VJERUJE DA JE ZAGAZILA U SEDMU DECENIJU ŽIVOTA: Doris Dragović proslavila rođendan pa fanovima poklonila novu pjesmu

Spot za rođendansku pjesmu Dragović je snimila u studiju "Slobodne Dalmacije", pod rediteljskom palicom Vojana Koceića.

  • Estrada

  • 17. Apr. 2021  17. Apr. 2021

  • 0

Legendarna hrvatska pjevačica Doris Dragović napunila je 60 godina, a tu okruglu brojku odlučila je proslaviti sa svim svojim obožavaocima tako da je objavila novu pjesmu.

Dalmatinska balada "Sna‘cu se ja" ponovno je pokazala svu raskoš Dorisinog glasa, zbog kojeg je obožavaju generacije već godinama.

Spot za rođendansku pjesmu Dragović je snimila u studiju "Slobodne Dalmacije", pod rediteljskom palicom Vojana Koceića.

Karijeru je započela osamdesetih godina kao pjevačica grupe "More", nakon što je s njima snimila dva albuma, Zrinko Tutić za nju piše pjesmu "Željo moja", s kojom nastupa na Eurosongu iste godine. Na međunarodnom natjecanju osvojila je 11. mjesto, a ubrzo je postala jedna od najvećih zvijezda na području bivše Jugoslavije.

Privatno je sreću našla uz vaterpolista Marija Budumira, za kojeg se udala 1990., a ubrzo su dobili sina Bornu. 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...