DILETTIN BIVŠI POMIRIO SE S PORAZOM: "Bio sam ludo zaljubljen, nadam se da je sada sretna s njim"

Italijanski bokser Daniele Scardina već neko vrijeme nije u vezi s Dilettom Leotom, no rado se sjeti trenutaka provedenih u društvu zgodne sportske novinarke sa Sicilije.

  • Show

  • 17. Apr. 2021  17. Apr. 2021

  • 0

Gostujući u talk showu "Verissimo" Scardina je govorio o svojoj bivšoj djevojci, koja je sada u naručju turskog glumca albanskih korijena, Cana Yamana, s kojim navodno planira i vjenčanje.

"Nadam se da su njih dvoje sada sretni", kazao je Scardina, pa se osvrnuo na vezu sa Dilettom.

"Bila je to prekrasna ljubavna priča. U svemu smo bili zajedno. Bilo je sve istinito i pravo. Bio sam jako zaljubljen u nju. Ne, nemam više te osjećaje kao prije, ali poštujem je jer je sjajna žena i nadam se da je danas sretna", poručuje.

Scardina je godinu dana imao u zagrljaju jednu od najzgodnijih žena Italije, a kada ga je ostavila molio ju je da mu se vrati.

"Volim je. Nisam je prevario i ona je nešto najbolje što mi je život mogao donijeti. Bokser sam i ne bacam se po podu, ali kao da sam nokautiran otkako me ostavila. Želim da mi se vrati, spreman sam je ponovo osvojiti", govorio je u augustu nesretni Scardina.

Nedavno je također na pitanje o tome da li bi mogao biti ponovo s Dilettom, kazao: "Nikad ne reci nikad".

Ipak, nakon svega je shvatio da je gotovo i poželio joj je sreću s Turčinom.

alt

alt

alt

alt

alt

alt

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...