PROMJENA IMIDŽA: Twitter uskoro mijenja dizajn, u glavnom kadru je News Feed

Prenosimo tekst s hrvatskog "Tportala".

  • HiTec

  • 19. Apr. 2021  19. Apr. 2021

  • 0

Najnoviji raspored elemenata aplikaciji, a i brojnim korisnicima, donosi više prostora za dulja korisnička imena i nazive na kraju poveznica (handle).

Jedna od najpoznatijih stručnjakinja za društvene mreže, Jane Manchun Wong nedavno je na Twitteru objavila nove slike sučelja koje je iskopala iz samog koda aplikacije.

Twitter, prema najnovijem Makeuseofovom izvješću, radi na promjeni sučelja, odnosno dizajna News Feeda.

Na društvenu je mrežu objavila sliku novog sučelja koje prikazuje korisničko ime, ime za poveznicu (handle) i točno vrijeme objave - u samo dva reda teksta.

Novi raspored stranice također ima više prostora oko elemenata što cijelu stvar čini puno čitljivijom.

Dok je Wong izvorno mislila da je ovdje riječ o vizualnom osvježenju, komentari ispod objave predlažu da se ipak radi o nadogradnji sučelja koje bi, ako su slike autentične, imalo puno više mjesta za prikaz svih detalja računa.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...