IT'S COMPLICATED: Ben Affleck želi se pomiriti s Jennifer Lopez

Bivši zaručnik popularne glumice i pjevačice Ben Affleck navodno je spreman krenuti u akciju ne bi li ponovno osvojio nekadašnju ljubav. On je u januaru prekinuo sa 32-godišnjom kolegicom Anom de Armas, a čini se kako mu je Lopez i dalje tiha patnja. To je pokazao i nedavno kad je u jednom intervjuu javno pohvalio njenu besprijekornu liniju.

  • Show

  • 19. Apr. 2021  20. Apr. 2021

  • 0

Jennifer Lopez nedavno je službeno potvrdila kako je njena veza sa zaručnikom Alexom Rodriguezom zauvijek gotova, a čini se kako je ta vijest posebno obradovala njenog bivšeg partnera, glumca Bena Afflecka.

Brojni svjetski mediji odmah špekulišu o tome kako bi bilo lijepo ovaj par ponovo vidjeti u ljubavi.

Shvatili smo da bolje funkcioniramo kao prijatelji. Nastavit ćemo se međusobno podržavati u zajedničkim poslovima i projektima. Želimo sve najbolje jedno drugom i našoj djeci – saopćio je sad već bivši par Jennifer i Alex, koji su bili zajedno od 2017., a zaručili su se 2019.

Namjeravali su se vjenčati prošle godine, no planove su nekoliko puta odgađali zbog pandemije koronavirusa, piše Mirror.

Veza im je upala u ozbiljnu krizu nakon što se saznalo da se Alex dopisivao s drugim ženama.

No, bivši zaručnik popularne glumice i pjevačice, Ben Affleck, navodno je spreman krenuti u akciju ne bi li ponovno osvojio nekadašnju ljubav. On je u januaru prekinuo s 32-godišnjom kolegicom Anom de Armas, a čini se kako mu je Lopez i dalje tiha patnja. To je pokazao i nedavno kad je u jednom intervjuu javno pohvalio njenu besprijekornu liniju.

Kako je moguće da izgledaš isto kao 2003. godine?! Gdje se krije taj izvor tvoje mladosti – laskao joj je Affleck.

Izvor blizak glumcu otkrio je da bi se volio pomiriti s pjevačicom.

  • Između njih i dalje postoji jaka, obostrana privlačnost. Uprkos prekidu, ostali su u vrlo dobrim odnosima. Nemaju šta izgubiti ako pokušaju još jednom. Ben je bio jako strpljiv i rado bi njihovoj vezi dao novu šansu – otkriva izvor blizak glumcu.

Ben i Jennifer trebali su se vjenčati 14. septembra 2003., no sve su otkazali samo četiri dana prije ceremonije zbog pretjerane medijske pažnje s kojom se Affleck nije mogao nositi.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...