NJEMAČKI STRUČNJAK DODATNO ZAKUHAO STVARI: Izjava Jurgena Kloppa o Superligi zaprepastila mnoge

Prije sinoć odigrane utakmice između Leedsa i Liverpoola, igrači Leedsa su na zagrijavanje izašli u majicama na kojima je bila jasna poruka o formiranju Superlige.

  • Sport

  • 20. Apr. 2021  20. Apr. 2021

  • 0

Na majicama je pisalo "Fudbal je za navijače" i "Zaslužite", ovo drugo se odnosilo na činjenicu da "Redsi" moraju na terenu zaslužiti plasman u Ligu prvaka.

Nakon ovg poteza igrača Leeds Uniteda, komentar je dao i trener "Redsa" Jurgen Klopp. Njemački stručnjak, također, nije oduševljen idejom o Superligi, iako je Liverpool jedan od osnivača.

"Čuo sam jučer za tu informaciju, i to iz medija. Poštujem potez igrača Leedsa. Fudbal se igra zbog navijača i ako navijači nisu zadovoljni, onda ne vidim svrhu igranja tog takmičenja", rekao je Klopp, a zatim nastavio:

"Ne mogu puno reći vezano za Superligu. Vjerujte, ni ja ni igrači nismo znali za te planove do jučer. Nismo puno uključeni u te odluke tako da trenutno ne mogu dati neko konkretan komentar."

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...