PREDSJEDNIK SRBIJE NAKON JEDNE REČENICE ZANIJEMIO: Pogledajte trenutak kada je Hadžifejzović "uvrijedio“ Vučića

Intervuju Senada Hadžifejzovića sa predsjednikom Srbije Aleksandrom Vučićem odjeknuo je u regionu.

  • Mini market

  • 20. Apr. 2021  20. Apr. 2021

  • 4

Jedno od pitanja bilo je i, da je Vučić predsjednik BiH, šta bi uradio… 

- Razmišljao bih o ekonomiji, radio na infrastrukturi, BiH ima ozbiljan ekonomsku potencijal, ima ozbiljne šanse, ali za to je potrebno mnogo truda i rada i posvećenosti! BiH nije došla do raspada, ima ozbiljne ekonomske potencijale, nemojte da kukate, već počnite ozbiljno da radite! Nemam strah od ozbiljnih sukoba, valjda smo naučili lekcije iz prošlosti, mi moramo da budemo mašina rasta Evrope! Moja sva ljubav je usmjerena prema Srbiji, volim RS, poštujem BiH, ali sve moje je u Srbiji, da me pitate u kome vidim najveći potencijal, to su Srbija i BiH! Važno je da se koncentrišemo na budućnost, da možemo da živimo jedni s drugima - kazao je Vučić.

On je, naravno, ponovo negirao genoci u Srebrenici, predstavljao se kao žrtva napada u Potočarima i izbjegavao odgovore na neka konkretna pitanja.

U jednom trenutku, u improviziranom studiju u Beogradu postalo je i napeto.

"Slobodna Bosna" donosi zanimljiv snimak.

Pogledajte šta je toliko uvijedilo predsjednika Srbije.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...