ŠOK U STUDIJU, SEVERINA NAPALA JOVANU JOKSIMOVIĆ: "Objavila je moje gole fotke..."

Severinine gole fotografije procurile su u javnost 2018. godine, kad je Jovana radila na Prvoj televiziji.

  • Estrada

  • 20. Apr. 2021  20. Apr. 2021

  • 0

Severina Kojić (48) gostovala je uživo u emisiji "150 minuta" na srpskoj Prvoj televiziji, koju vodi Marija Kilibarda, a u kojoj je govorila o kampanji "Hejt, Sloveni", koju je nedavno snimila. U jednom trenutku, na iznenađenje i same voditeljice, Seve je počela pričati o Jovani Joksimović (39), koja nije bila tema razgovora niti ju je iko spomenuo.

- Imala sam neugodnosti s vašom televizijom. Voditeljica je u Jutarnjem programu pustila moje gole fotografije, koje su hakirane s mog mobitela. Naša djeca su se igrala zajedno, poznajem i njezina muža, koji pjeva. Jednom prilikom sam mu čak i pisala repertoar za koncert. Dakle, njihovo dijete i moje dijete su se igrali zajedno, mi smo se družili, kao prijatelji, ali nevezano za to, takve stvari se, jednostavno, ne rade. Pustila je te fotografije u 10 sati ujutro na televiziji. To je bilo strašno - izjavila je Severina.

Voditeljica je pitala pjevačicu je li se nakon toga čula s Jovanom, na šta je Seve odgovorila: "Ne, nismo se čule od tada."
Srpski telegraf uspio je dobiti i Jovanu za komentar, koja je, pak, samo kratko rekla:

- Ma, ne. Ne želim je komentirati. Hvala na pozivu. Prijatno i doviđenja.

Sevine gole fotografije procurile su u javnost 2018. godine, kad je Jovana radila na Prvoj televiziji. Jovana je tad tu temu komentirala sa svojim gostima u Jutarnjem programu. Jovana Joksimović je supruga Severininog kolege Željka Joksimovića (48). Jovana i Željko bili su na Severininom vjenčanju s Igorom Kojićem u Beogradu 2015. godine. 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...