GORE DRUŠTVENE MREŽE: Procurila fotografija Nede Ukraden u kupaćem kostimu iz mladih dana, niko ne vjeruje da je ovo ona

Na društvenim mrežama često isplivaju fotografije i izdanja iz mladosti javnih ličnosti, a ovog puta fotografija Nede Ukraden oduševila je javnost.

  • Show

  • 20. Apr. 2021  20. Apr. 2021

  • 6

Naime, na Instagramu je objavljena fotografija na kojoj se nalazi Neda Ukraden u kupaćem kostimu i sa cvijetom u kosi, a tada je, 1984. godine, pozirala za naslovnu stranicu jednih novina.

Njeno vitko tijelo izgledalo je savršeno, a mnogi komentarišu kako je nakon niza godina velika promjena i razlika u pitanju. 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...