A, SADA, RAZDRUŽIVANJE: Otkriven Dodikov plan, razlog sastanka na Kozari je...

Radovan Kovačević rekao je da će na sastanku biti riječi o političkim temama od vitalnog značaja za budućnost Republike Srpske. Najavio je i da će jedna od ključnih tema definitivno biti informacije da se i unutar EU na brojnim značajnim adresama razgovara o mogućnosti mirnog razdruživanja u BiH.

  • Vijesti

  • 20. Apr. 2021  20. Apr. 2021

  • 8

Vladajuća koalicija u RS-u održat će danas sastanak na Mrakovici o aktuelnoj političkoj situaciji u entitetu RS i Bosni i Hercegovini. 

Portparol SNSD-a Radovan Kovačević rekao je da će na sastanku biti riječi o političkim temama od vitalnog značaja za budućnost Republike Srpske.

Najavio je i da će jedna od ključnih tema definitivno biti informacije da se i unutar EU na brojnim značajnim adresama razgovara o mogućnosti mirnog razdruživanja u BiH, kao i o potrebi da se defintivno pokrene inicijativa o započinjanju razgovora između Republike Srpske i FBiH u tom kontekstu.

Sastanak je zakazan za 15 sati u vili "Mrakovica" na Kozari.

Inače, vila "Mrakovica" je rezidencijalna vila Vlade RS-a i, kako se pisalo, omiljeno mjesto za političke sastanke, naročito stranačke i koalicione.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...