PRETUKAO SARAJLIJU PA POBJEGAO: Predao se načelnik opštine Han-Pijesak!

Trbić je prijavio da ga je kod Vlasenice nepoznata osoba sustigla vozilom, koje je potom udarilo u njegov automobil, nakon čega ga je vozač izvukao vani i brutalno izudarao nogama i rukama.

  • Mini market

  • 20. Apr. 2021  20. Apr. 2021

  • 0

Načelnik Han-Pijeska Slobodan Đurić, koji se sumnjiči da je napao vozača na području Vlasenice, a potom pobjegao, predao se u pratnji advokata. Đurić je, podsjećamo, osumnjičen za brutalni napad na Merseda Trbića iz Sarajeva, a Tužilaštvo ga tereti za nanošenje teških povreda i izlaganje opasnosti.

- Sinoć se oko 22 sata u Policijsku stanicu Vlasenica prijavio osumnjičeni Đurić uz pratnju advokata. Nakon toga je lišen slobode i biće obavljena kriminalistička obrada. Sve ostale mjere i radnje izvršiće se po nalogu postupajućeg tužioca - rekao je za ATV Miljan Bobar, portparol PU Zvornik.

Policiji je, podsjećamo, Trbić prijavio da ga je u mjestu Bajrin Kamen kod Vlasenice nepoznata osoba sustigla vozilom beogradskih registarskih oznaka, koje je potom udarilo u njegov Renault, nakon čega ga je vozač izvukao vani i udarcima rukama i nogama nanio mu teške tjelesne povrede, koje su konstatovane u UKC-u Tuzla. 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...