LIDER SDP-a BiH O "SLUĐIVANJU JAVNOSTI": "U BiH treba objaviti rat korupciji i kriminalu, onda SNSD, SDA i HDZ gube"

Nikšić kaže da to što su neki propustili priliku pa bi sada da to kompenzuju virtuelnim junaštvom je njihov problem, a ne problem građana.

  • Mini market

  • 20. Apr. 2021  21. Apr. 2021

  • 3

Predsjednik Socijaldemokratske partije (SDP) BiH Nermin Nikšić reagovao je na posljednja dešavanja, posebno na izjave lidera nacionalnih stranaka, prijetnje podjelom države i ratom.

On kaže kako povodom posljednjeg sluđivanja javnosti novim virtualnim ratovima između koalicijskih partnera i skretanje pažnje sa stvarnih životnih problema građana želi javno pozvati lidere vladajućih stranaka koji su se otcijepili od naroda da stanu na čelo rata protiv pandemije i da povedu građane Bosne i Hercegovine u masovno cijepljenje.

Nekada sam, povodom njegovog napada na tadašnjeg ministra obrazovanja u Vladi Kantona Sarajevo Emira Suljagića i...

Posted by Nermin Nikšić on Utorak, 20. April 2021.

"Cijepljenje je nužno da bi se narod spasio, a otcjepljenje fiktivna priča od koje nema koristi, kao ni od besmislenog pričanja o predvođenju naroda u rat. Rat je prošao i ko se borio, borio se", kazao je on.

On kaže da to što su neki propustili priliku pa bi sada da to kompenzuju virtualnim junaštvom je njihov problem, a ne problem građana.

"U Bosni i Hercegovini treba objaviti rat korupciji i kriminalu, siromaštvu, nezaposlenosti. U takvom ratu gube SNSD, SDA i HDZ, a pobjeđuje država Bosna i Hercegovina i svi njeni građani", zaključio je Nikšić.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...