ODGOĐENO ROČIŠTE U SLUČAJU "DAVID DRAGIČEVIĆ": Poznat i razlog…

Članovi grupe “Pravda za Davida” okupili su se ranije danas ispred zgrade Osnovnog suda u Banjoj Luci, gdje su čekali ročište.

  • Društvo

  • 21. Apr. 2021  21. Apr. 2021

  • 0

U zgradi Osnovnog suda u Banjoj Luci danas je u 11 sati trebao početi glavni sudski pretres protiv kriminalističkih tehničara Policijske uprave Banja Luka, ali je ročište, kako javlja reporterka N1 Anđelka Marković, odgođeno.

Ročište je odgođeno, jer je tužilac Dalibor Vrećo zaražen koronavirusom.

Članovi grupe “Pravda za Davida” okupili su se ranije danas ispred zgrade Osnovnog suda u Banjoj Luci, gdje su čekali ročište.

Podsjetimo, Luka Mikica Marijanac i Zoran Bošnjak sumnjiče se da su počinili krivično djelo sprečavanje dokazivanja, odnosno da su uništili donji veš Davida Dragičevića koji je trebao poslužiti kao dokaz u istrazi.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...