MURIZ MEMIĆ NAKON HAPŠENJA U SARAJEVU: "Iznenađen sam, drago mi je, BIT ĆE TOGA JOŠ..."

Njegova prva reakcija je bila – iznenađenje.

  • Hronika

  • 22. Apr. 2021  22. Apr. 2021

  • 2

U Sarajevu je SIPA danas uhapsila jednu osobu koja se povezuje sa slučajem ubistva Dženana Memića.

Prema još nepotvrđenim informacijama, radi se o policajcu Josipu Bariću.

Tragom ovih informacija, novinari su kontaktirali Muriza Memića, Dženanovog oca koji se godinama bori kako bi istina izašla navidjelo.

Njegova prva reakcija je bila – iznenađenje.

"Iznenađen sam. Javili su mi da se radi o Josipu Bariću, policajcu koji je vršio uviđaj, Alisa mu je dala dvije izjave i on to nije odmah rekao - da ju je udarilo auto i da ih je neko napao“, rekao je Memić za Radiosarajevo.ba.

Na pitanje da li to znači da Tužilaštvo BiH radi svoj posao, on odgovara:

"Radi, znao sam da će se to desiti. Tridesetog aprila istječe pritvor Dupovcu, znao sam da će biti toga još“, poručio je Memić.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...