UHVAĆENI KAKO RAZMJENJUJU NJEŽNOSTI: Najskuplji fudbaler Srbije ljubi djevojku sa čarobnim očima (FOTO)

Sergej Milinković Savić, najskuplji fudbaler Srbije u ovom trenutku, već je nekoliko godina u vezi sa jednom ljepoticom.

  • Sex i grad

  • 22. Apr. 2021  22. Apr. 2021

  • 0

Natalija Ilić ni po čemu nije obična djevojka fudbalera, jer rijetko kada otkriva bila šta o svom privatnom životu.

Zapravo, da nema zajedničkih fotografija s odmora ili iz šetnja po Rimu s izabranikom, malo bi šta uopšte bilo poznato.

Ipak, desilo im se nekoliko „paparaco momenata“ ne samo od italijanskih medija, već i od Sergejevog rođenog brata.

Naime, Vanja, golman Torina, objavio je snimak na Instagram storiju u kome se u pozadini vidjelo kako Sergej i plavooka Natalija razmjenjuju nježnosti.

Tokom ljetnih mjeseci, vrijeme su nerijetko provodili na jahti pa bi u trenutku kada bi se šuškalo o tome kako bi fudbaler Lazija, čija se vrijednost procjenjuje na 70 miliona eura, mogao da nastavi karijeru u Manchester Unitedu, PSG-u ili Real Madridu, objavljivao fotografije sa plaže.

Njih dvoje uspješno čuvaju privatnost i Sergej nikada nije pričao o svojoj izabranici.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...