LEGENDARNI PJEVAČ "BIJELOG DUGMETA" NAJAVIO IZNENAĐENJE: "Očekuje vas nešto novo i drugačije..."

U Beogradu je i napravio novu pjesmu. Klavijaturista "Pilota" ponudio mu je pjesmu koju je samo on mogao da otpjeva, na šta je Alen odmah i pristao.

  • Estrada

  • 22. Apr. 2021  23. Apr. 2021

  • 1

Pjevač Alen Islamović nedavno je posjetio Beograd kako bi se, kao savjesni građanin, vakcinisao.

– Došao sam u Beograd na poziv prijatelja kako bi se vakcinisao. Imam kvalitetne prijatelje ovdje. Osjećam se jako dobro, nisam imao nikakve simptome nakon vakcinacije. Ništa nisam osjetio. Samo sam dobio pohvale što se tiče vakcinacije, niko me nije kritikovao – kaže Alen.

– Mnogi su stradali, ne samo poznate ličnosti. Čak je moja supruga bila u bolnici, prošla je najgore. Povod mi je bio taj da se vakcinišem i zaštitim porodicu, ali oni su to već preležali.

– Dosta vremena sam provodio sa porodicom, pa mi je to postalo i malo naporno, pa sam otišao u Bihać. Tu imam kuću i imanje, uzgajam lješnjake. Imam jednu jako lijepu plantažu lješnjaka. Sad sam pun energije i spreman sam za rad.

U Beogradu je i napravio novu pjesmu. Klavijaturista Pilota mu je ponudio pjesmu koju je samo on mogao da otpjeva, na šta je Alen odmah i pristao.

– To je jedna velika pjesma, veliki izazov sa velikim orkestrima. Očekuje vas nešto novo i drugačije, mnogi će se iznenaditi. Izgleda da sam se dobro odmorio, boja mi je ljepša nego prije – kaže pevač i navodi da mu je glas kao vino, što je stariji, to je bolji.

Ideju za novi biznis dobio je tako što je svjestan da će jednoga dana morati da izađe sa estrade, te nije na odmet imati još nešto pored, piše espreso.co.rs.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...