TAČNO DA POŠIZIŠ OD SEKIRACIJE: Otkriven razlog za razvod Anđelke Prpić

Otkako se pojavila u popularnoj seriji, Anđelka je pobrala simpatije gledalaca, a svi pamte eksplicitne scene koje je snimala sa Mićanovićem, koji joj je glumio supruga.

  • Estrada

  • 23. Apr. 2021  23. Apr. 2021

  • 0

Anđelka Prpić razvela se od svog supruga Darija Prpića, jer više nije željela da toleriše njegovu ljubomoru, koju je godinama trpjela, prenose srbijanski mediji.

Kako dodaju, pakao je počeo maltene još na početku braka, i to zbog scena njenog seksa na veš-mašini s Draganom Mićanovićem u seriji "Žene s Dedinja", saznaje "Kurir". Otkako se pojavila u popularnoj seriji, Anđelka je pobrala simpatije gledalaca, a svi pamte eksplicitne scene koje je snimala sa Mićanovićem, koji joj je glumio supruga. Žestok seks njih dvoje na veš-mašini i dan-danas se prepričava, ali je on ipak uspio da poremeti njen odnos sa mužem.

Nakon saznanja medija da je njenom devetogodišnjem braku došao kraj, Anđelka neko vrijeme nije pričala o razvodu, da bi poslije nekoliko mjeseci rekla da je s bivšim mužem u korektnim odnosima.

"Razvod ne znači i rat. Mi smo i dalje porodica. Jedni drugima smo najbliži, bez obzira na kojim adresama živimo", rekla je Anđelka prošle godine.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...