SESTRA UBIJENOG DŽENANA MEMIĆA IZNIJELA NOVE DETALJE: "Porodica Alise Mutap je isjekla njenu krvavu majicu, tako su uništeni tragovi ubice!"

"Alisina krvava majica nije izuzeta, ona je u njoj otišla kući poslije pregleda u KCUS-u", kaže Arijana Memić.

  • Hronika

  • 23. Apr. 2021  23. Apr. 2021

  • 0

Arijana Memić, sestra tragično ubijenog Dženana Memića, oglasila se večeras na svom Facebook profilu iznoseći nove detalje iz istrage u ovom slučaju.

Memić je navela da je današnje saznanje najbolji pokazatelj dokle je spremna ići porodica Alise Mutap.

- Sveska sa podacima o Murizovom kretanju bila je jako šokantno saznanje, ali ovo što smo danas saznali do sada najbolje pokazuje dokle su spremni ići članovi porodice Mutap, kazala je Memić.

Ona je rekla kako je tužilac danas izjavio da je porodica Alise Mutap isjekla njenu krvavu majicu.

- Naime, Alisina krvava majica nije izuzeta, ona je u njoj otišla kući poslije pregleda na KCUS-u (za to postoje živi svjedoci) i onda su dio te majice, onaj koji je imao tragove krvi na sebi - isjekli. Ni manje ni više, nego porodica Alise Mutap. Danas je tužilac izjavio da je njena porodica isjekla majicu, istaknula je ona.

Poručuje da su porodici Mutam dopustili da unište tragove ubice.

- Dženanu su vještačili čak i čarape. Njenu majicu nisu ni vještačili, nego su dopustili Mutapima da je isjeku i tako unište tragove ubice, navela je Memić na Facebooku.

Za kraj, imala je i jedno pitanje za Alisu Mutap.

- Alisa, jesi li se probudila iz dubokog sna i izašla iz zemlje čuda?, napisala je ona.

Sveska sa podacima o Murizovom kretanju bila je jako šokantno saznanje, ali ovo što smo danas saznali do sada...

Posted by Arijana Memić on Petak, 23. April 2021.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...