MUŠKARAC NAPRAVIO HAOS U TIRANI: Automobilom divljao na trgu punom pješaka, jedva su ga zaustavili (VIDEO)

Muškarac u automobilu je zaustavljen tek kada je prolaznik, 22-godišnji Klodian Elčeni doslovno skočio kroz prozor Citroena C4 i nogom udario vozača.

  • Regija

  • 26. Apr. 2021  27. Apr. 2021

  • 0

Na dan parlamentarnih izbora na trgu Skenderbeg u centru Tirane uhapšen je muškarac koji se automobilom zabio u nekoliko drugih automobila te uletio i na sam trg koji je pješačka zona

Neposredno pored mjesta na kojem se incident dogodio veliki broj ljudi stajao je u redovima za vakcinisanje na punktovima.

Muškarac u automobilu je zaustavljen tek kada je prolaznik, 22-godišnji Klodian Elčeni doslovno skočio kroz prozor citroena C4 i nogom udario vozača.

Video njegovog ulijetanja u automobil postao je viralan na društvenim mrežama, a premijer Edi Rama pozvao ga je na sastanak i objavio fotografiju njihovog susreta na svojim društvenim mrežama.

Albanska policija kaže da vjeruje da je 32-godišnji vozač za volanom bio pod uticajem droge. Kod uhapšenog mladića pronađena je veća količina marihuane.

Šta ga je motivisalo na ovakav potez pokazaće istraga. Policija je takođe objavila kako u incidentu nije niko povrijeđen, piše Tirana Times.

Prema nekim informacijama albanskih medija muškarac je rekao da “je bio toliko pijan i nadrogiran da je mislio da je na autoputu”.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...