ČETIRI MILIONA FANOVA U TRANSU: Monica Belluci osvanula u najizazovnijem izdanju dosad

Italijanska glumica Monica Bellucci, poznata po svojoj klasičnoj ljepoti, za majsko izdanje magazina "Madame Figaro" pokazala je da je još u top-formi.

  • Show

  • 29. Apr. 2021  29. Apr. 2021

  • 2

Jedna od po mnogima najljepših glumica izgledala je očaravajuće na crno-bijeloj fotografiji u retro stilu samo u bodiju s potpisom Dolce & Gabanne i Cartierovom ogrlicom.

S dramatično našminkanim očima i ležernom frizurom, Monica je izgledala prelijepo, a fotografija je u kratkom roku zaradila gomilu lajkova.

U jednom ranijem intervjuu, lijepa Italijanka otkrila je tajnu svoje ljepote.

"Nikada nisam bila osoba koja se diže u šest kako bi otišla vježbati u teretanu. Istina je da uživam u kolačima i tjestenini, tu i tamo u čaši vina i, vrlo rijetko, cigareti. I zato je moj savjet za sreću: jedite dobro, pijte kvalitetno, uživajte u dobrom seksu i pritom se stalno smijte. Ostalo će već doći na svoje."

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...