SLAVNI PJEVAČ BRUTALNO VRIJEĐAO BRAZILCA: "Neymar je mala p***a!"

Manchester City jučer je na Parku prinčeva u Parizu savladao PSG sa 2:1 u prvom duelu polufinala Lige prvaka.

  • Sport

  • 29. Apr. 2021  29. Apr. 2021

  • 0

"Građani" su u ovom meču stigli do preokreta u drugom poluvremenu, a susret je na društvenim mrežama pratio najpoznatiji navijač Cityja, pjevač Oasisa Liam Gallagher.

Bijesan je Gallagher bio na zvijezdu PSG-a Neymara i počastio ga je brojnim uvredama.

Slavni pjevač očigledno Neymara smatra velikim glumcem na terenu. Nazivao ga je nekoliko puta "pi*kom" i očito je da ga poprilično nervira.

Ipak, Gallagher nakon svega može biti veoma sretan. Njegov tim je upisao gostujuću pobjedu od 2:1 i kući nosi veliku prednost.

Naravno, dobru igru iz prvog meča morat će ponoviti i naredne sedmice i vidjet ćemo hoće li City prvi put otići u finale Lige prvaka.

Podsjetimo, u drugom polufinalu igraju Chelsea i Real Madrid. Rezultat prvog meča ovih timova je 1:1.

Slijede nam sasvim sigurno veoma uzbudljivi revanš-susreti polufinala Lige prvaka i nema dileme da ćemo moći uživati u vrhunskom fudbalu.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...