ODRŽAT ĆE SE 16. MAJA: Američka komičarka vodit će ovogodišnju ceremoniju "MTV Movie & TV Awards"

Održavat će se 16. maja, a Jones će imati priliku i da osvoji nagradu.

  • Show

  • 29. Apr. 2021  30. Apr. 2021

  • 0

Komičarka i bivša članica američke emisije Saturday Night Live će biti voditeljica ovogodišnje ceremonije MTV Movie & TV Awards.

Održavat će se 16. maja, a Jones će imati priliku i da osvoji nagradu.

Nominovana je za najbolju komičarsku izvedbu u filmu Coming 2 America s Eddiejem Murphyjem. Neki od ostalih filmova sa kojima će se takmičiti su WandaVision i Borat.

MTV Movie & TV Awards će se održati uživo i trajat će dva dana. Glavne nagrade će biti uručene 16. maja u 21 sat, a za 17. maj je planirano specijalno izdanje TV Awards: Unscripted. Tada će se dodjeljivati priznanja najboljima iz svijeta reality televizije.

 Ovo neće biti prvi put da Jones učestvuje u velikim projektima. "Pokrivala" je Olimpijske igre u Riju (2016.). Prije tri godine je izvela monolog na BET Awards. Prošle godine je bila dio emisije Supermarket Sweep, piše Klix.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...