NAČELNIK OPĆINE TRNOVO NALOŽIO RADOVE: Na Bjelašnici nastavljeno rušenje objekata... (VIDEO)

Ali, sve to, prema svemu sudeći, nije važno, želja za osvetom bila je preča nekim funkcionerima u Trnovu.

  • Vijesti

  • 29. Apr. 2021  30. Apr. 2021

  • 1

Čuli ste priču kako je odluka Općine iznad odluke sudskih instanci. Čuli ste i za priču u kojoj Općina može poništiti rješenja resornih ministarstava. Čuli ste jer vam je prenosimo u nastavcima. Jučer se rušilo na Bjelašnici, a danas su nastavljeni radovi.

Tako je naložio načelnik Općine Trnovo Ibro Berilo, odnosno općinske službe. Jedan dio snimaka imali ste priliku pogledati u sinoćnjim Vijestima u 7.

Podsjećamo vas kako je Općina izdavala saglasnosti i, kao i svi koji su makar jednom došli na Bjelašnicu, znala za objekat, te da su rješenja kojima se nalaže rušenje objekta donijele osobe bez potrebne stručne kvalifikacije, kako je to i utvrđeno kod nadležnog ministarstva.

Također, pokrenut je proces legalizacije prije nego je srušen objekt na Babinom Dolu.

Ali, prema svemu sudeći, sve to nije važno, želja za osvetom bila je preča nekim funkcionerima u Trnovu.

Skrnavljenje objekta osiguravale su nevjerovatno jake policijske snage, javlja Hayat.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...