"ZAČEPI VIŠE TU GUBICU…": Okršaj Marije Šerifović i Jelene Karleuše pred TV kamerama zaprepastio gledaoce

Uprkos tome, čulo se da je Valentina nekoliko puta pogriješila te je bila nezadovoljna zbog toga i počela je plakati, što je iznerviralo Jelenu, koja je konstatirala da Šerifović vrši pritisak na svoje kandidate, čim oni plaču i kada dobiju maksimalnih šest glasova.

  • Estrada

  • 03. Maj 2021  03. Maj 2021

  • 2

Tokom posljednje emisije muzičkog showa "Zvezde Granda", došlo je do rasprave između članica žirija, pjevačica Jelene Karleuše (42) i Marije Šerifović (36).

One su se posvađale nakon što su njihove kandidatkinje nastupile. Karleušina kandidatkinja je ispala, a Marijina kandidatkinja Valentina Maksimović dobila je svih šest glasova.

Uprkos tome, čulo se da je Valentina nekoliko puta pogriješila te je bila nezadovoljna zbog toga i počela je plakati, što je iznerviralo Jelenu, koja je konstatirala da Šerifović vrši pritisak na svoje kandidate, čim oni plaču i kada dobiju maksimalnih šest glasova.

- Djevojka je toliko falširala da je ovo sramotno - rekla je Jelena, a Marija je istaknula da ju je na početku pjesme omela matrica i da je to bio razlog zbog čega se Valentina rasplakala.

- Ne smije te ovaj posao i takmičenje dovesti do toga da ne možeš kontrolirati svoje suze. Odlična si pjevačica, ali Marija pravi psihološki problem među svojim kandidatima. Vi svi mislite da ste bogom dani, a niste - komentirala je Karleuša.

- Od svakog dobrog pjevača ima bolji. Vjeruj mi, djevojko, od tebe u ovom takmičenju ima boljih i ti ćeš u jednom trenutku ispasti - rekla je Karleuša Valentini, na šta je Marija odmah reagirala:

- Ajde, bre nemoj da pr*iš tu. Jelena, prestani, ona pjeva bolje od svake tvoje kandidatkinje - stala je Marija u odbranu svoje kandidatkinje i ustala od stola.

- Ispast će u sljedećem krugu. Klinke plaču kada imaju svih šest glasova - dobacila je Jelena, nakon čega je Marija počela urlati:

- Ma, ko plače zbog toga, prekini, prekini i začepi tu žensku gubicu jednom u životu - proderala se Marija i napustila studio.

- Što si popi***la što sam u pravu? - nastavila je Jelena sa provokacijama i dodala da joj Marija svojim komentarima 'pije krv'.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...