"TO JE BILO FRUSTRIRAJUĆE…": Bivši suprug Jennifer Aniston otkrio šta mu je najviše išlo na živce u braku

Otkako se proslavila ulogom u seriji "Prijatelji", Jennifer Aniston konstantno je pod povećalom javnosti, najviše zbog svojih propalih brakova s Bradom Pittom i Justinom Therouxom.

  • Show

  • 03. Maj 2021  03. Maj 2021

  • 0

U nedavnom intervjuu za časopis "Rolling Stone", Theroux je rekao kako ga još iritira što je njegova veza s Aniston postala meta javnosti.

"Znate, to je vrlo zanimljivo. U idealnim okolnostima, poznati ste po tome što radite ili po doprinosu u umjetnosti, literaturi, filmovima, bilo čemu drugom. Čak i ako je kritika negativna, u redu je, to je fair play. Ali, postoje ljudi koje samo zanima privatni život drugih ljudi. Mislim da je najbolje odvratiti pogled od toga, jer u suprotnom, unaprijed stvarate predodžbu o nekome, koja je u većini slučajeva netačna", objasnio je glumac.

"To je vrlo frustrirajuće", dodao je.

Justin i Jennifer prvi put su počeli hodati 2011. godine, a kad su početkom 2018. otkrili da su se prije nekoliko mjeseci razdvojili, javnost je počela biti fascinirana njihovom ljubavlju.

"U pokušaju da smanjimo bilo kakva daljnja nagađanja, odlučili smo objaviti našu rastavu. Ova je odluka zajednička i s ljubavlju je donesena krajem prošle godine. Mi smo dvoje najboljih prijatelja koji su se odlučili rastati, ali radujemo se nastavku našeg dragocjenog prijateljstva", rekli su tada u službenoj izjavi.

Par je ostao blizak od razlaza, a Justin je nedavno rekao da njeguje svoje prijateljstvo sa zvijezdom "Prijatelja".

image

"Sviđalo se to nekom ili ne, nismo imali dramatičan raskol i volimo se. Iskren sam kad kažem da njegujem naše prijateljstvo. Ne možemo biti zajedno, ali još donosimo jedno drugom radost i prijateljstvo. Također, Jen me nasmijava jako, jako žestoko. Ona je urnebesna osoba. Bio bi osobni gubitak za mene ako ne bismo bili u kontaktu. Volim misliti da ona smatra isto", rekao je Justin.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...