STRANAČKA MANIFESTACIJA: Dodik izgubio u "tucijadi", jaje mu razbio lokalni političar… (FOTO)

Nagradni fond za ovu stranačku manifestaciju je 10.000 KM, a obezbijedili su ga prijatelji stranke, kažu u Gradskom odboru.

  • Društvo

  • 03. Maj 2021  03. Maj 2021

  • 0

Pobjednik vaskršnje "tucijade" u organizaciji Gradskog odbora SNSD-a Banja Luka je Zoran Marković, predsjednik Mjesnog odbora ove stranke u banjalučkom naselju Melina.

On je u finalu pobijedio predsjedavajućeg Predsjedništva BiH i lidera SNSD-a Milorada Dodika. Nagradni fond za ovu stranačku manifestaciju je 10.000 KM, a obezbijedili su ga prijatelji stranke, kažu u Gradskom odboru.

Dio sredstava nagradnog fonda bit će uplaćen u humanitarne svrhe, piše Klix.ba.

"Zadovoljan sam, presretan. Nisam očekivao, od ovoliko ljudi, da ću ja pobijediti", kazao je Marković.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...