POSTAO REDOVAN GOST: Novak Đoković stigao u Sarajevo, posjetit će...

On je u Sarajevo stigao uoči nastavka teniske sezone, a prije svega za turnir Roland Garros. Treba reći i to da je ranije najavio da planira dolazak u BiH.

  • Vijesti

  • 03. Maj 2021  03. Maj 2021

  • 1

Najbolji svjetski teniser Novak Đoković danas je stigao u Sarajevo. Ova informacija je potvrđena za Klix.ba.

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković došao je u Sarajevo prvi put nakon oktobra prošle godine, a srbijanski sportista i ovaj put planira posjetiti piramide u Visokom. Najbolji teniser svijeta sada je već redovan gost i Sarajeva, a prije svega Visokog, gdje mu je domaćin Semir Osmanagić.

Prošli put, Đoković je kazao da se u Arheološkom parku Ravne 2 osjeća preporođeno te da tu puni energiju za naredne sportske izazove.

On je u Sarajevo stigao uoči nastavka teniske sezone, a prije svega za turnir Roland Garros. Treba reći i to da je ranije najavio da planira dolazak u BiH.

Đokoviću je ovo treći dolazak u glavni grad BiH. Prvi put je bio u Sarajevu u junu prošle godine s roditeljima, nekoliko dana nakon što je prebolio koronavirus, a drugi put je došao u oktobru prošle godine sa suprugom, i to nakon poraza u finalu Roland Garrosa od Rafaela Nadala.

Posljednji turnir Đoković je igrao u svom Beogradu, ali je ispao u polufinalu od ruskog igrača Karatseva. Ranije je otkazao učešće na turniru u Madridu, a najavio je da će igrati ATP turnir u Rimu kao pripremni za Roland Garrros, koji mu je ključan u ovom dijelu sezone.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...