ĐOKOVIĆ IZ VISOKOG PORUČIO: "Trudim se da širim dobru reč i promovišem park. Nadam se da ću na krilima..."

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković došao je u Visoko sa suprugom Jelenom i djecom Stefanom i Tarom.

  • Sport

  • 03. Maj 2021  04. Maj 2021

  • 0

Kazao je u izjavi za medije da je uzbuđen kao da prvi put dolazi i da je sretan što dolazi kod prijatelja.

Đoković je istaknuo da se nadama da će mu posjeta i pozitivna energija pomoći u nastavku sezone.

S obzirom da Grand Slam turnir Roland Garros počinje 30. maja,najbolji teniser svijeta u Visoko je stigao neposredno prije nastupa u Parizu.

"Prošle godine sam došao tačno pred nastavak sezone, nadam se da ću na krilima dobre energije i druženja ovdje moći da zabilježim dobre rezlutate na predstojećim turnirima, pogotovo Roland Garrosu koji mi je najbitniji", poručio je on.

Ovaj put je doveo i djecu i dodao je da su svi uzbuđeni.

Na pitanje novinara da li planira da kupuje zemlju u Visokom, on kaže da je u ovom bh. gradu rado čest gost i da se trudi da kada izdvoji slobodno vrijeme da dođe.

"Trudim se da širim dobru reč i promovišem park, Semira i Sabinu, volontere. Dolazit ću, nemam još planove za kupovinu zemlje, ali ovdje sam rad gost i dok god je tako ja ću se drage volje vraćati", zaključio je on.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...