ONA JE ZAUSTAVILA VRIJEME: Sharon Stone pokazala fantastičnu liniju u 63. godini (FOTO)

"Sharon, izgledaš spektakularno”, “Nevjerovatna žena”, “Božica”, laskali su joj pratioci te joj udijelili više od 84 hiljade lajkova.

  • Žena

  • 03. Maj 2021  04. Maj 2021

  • 1

Glumica Sharon Stone ima 63 godine, ali i dalje mami uzdahe svojom figurom.

Njen psić Joe se vratio od veterinara pa je odlučila provesti vrijeme sa svojim ljubimcem kraj bazena. Obukla je jednodijelni kostim i fotografirala se na ležaljci te pokazala fantastičnu liniju.

Sharon, izgledaš spektakularno”, “Nevjerovatna žena”, “Božica”, laskali su joj pratitelji te joj udijelili više od 84 hiljade lajkova.

Upitana o tajni svog izgleda, Stone je prije par godina za Haute Living izjavila: “Koristim izvrsne kreme za kožu i trudim se ne zaboraviti obrijati noge. Volim se baviti sportom i mislim da je to ključ zdravlja. Stalno plešem. Bavim se jogom, pilatesom, igram se s djecom, jašem konje, često idem na plažu – radim sve što je potrebno samo da bih se kretala.”

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...