DETALJI SMRTI POZNATOG HRVATSKOG GLUMCA: Sjeo je u auto i odvezao se sa probe, ali kući nije stigao

Saša Anočić, poznati glumac i reditelj, tragično je preminuo u utorak navečer u 53. godini.

  • Hronika

  • 05. Maj 2021  06. Maj 2021

  • 0

“Strašna vijest stigla nam je nakon što smo zajedno s njim u ulozi redatelja odradili još jednu zaigranu i veselu probu na predstavi “Iz života kukaca”. Pokazalo se da mu je to bila posljednja proba u kazalištu kojega je živio… Otputovao je za Zagreb nakon probe, došao je pred kuću, ali do svojih najmilijih nije stigao...”, riječi su kojima su iz HNK Split na svojoj web stranici obavijestili javnost o iznenadnoj i tragičnoj smrti Saše Anočića, glumca i režisera.

Ove riječi moožda i najbolje pokazuju veličinu tragedije. U 53. godini iznenadna je umro čovjek koji je svojim najvećim hitom vratio publiku u kazalište, glumcima stvorio jedinstveni poligon za izvrsnost i kolektivnu igru, hrvatskom pozorištu utemeljio ideju o uspjehu koji proizlazi iz nevjerojatne kreativnosti i traje desetljećima.  

- Saša je odradio probu, sjeo u auto i dovezao se kući, u Zagrebu. Na parkiralištu mu je pozlilo. Nije mogao disati. Umro je u kolima hitne ponoći, oko 21.30 sati..., u kratkim i teškim rečenicama vijest je za "Večernji list" potvrdio Matko Raguž, osnivač i ravnatelj Teatra Exit, doma “Kauboja”, ali i drugih velikih predstava Saše Anočića.

Nakon toga, duboko potresen, uspio je tek zaključiti: "Moramo se sada svi skupiti i pomoći obitelji".

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...