GENI SU ČUDO: Jennifer Lopez objavila fotografiju sa majkom i kćerkom, iza svega stoji...

Lopez inače nerijetko ponosno pokazuje svoje članove porodice, a u februaru ove godine posebnu pažnju na njezinom Instagram profilu imali su blizanci Max i Emma, koji su proslavili 13 godina, čime su službeno postali tinejdžeri. 

  • Show

  • 06. Maj 2021  06. Maj 2021

  • 0

Latinodiva Jennifer Lopez (51) podijelila je na svom Instagram profilu porodičnu fotografiju sa 13-godišnjom kćeri Emmom Muñiz i 75-godišnjom majkom Guadalupe Rodriguez.

"#MamaGlowsBest", napisala je Lopez u opisu fotografije uz oznake svoga brenda kozmetike "JLo Beauty", koju je pokrenula početkom ove godine.

Lopez, inače, nerijetko ponosno pokazuje svoje članove porodice, a u februaru ove godine posebnu pažnju na njezinom Instagram profilu imali su blizanci Max i Emma, koji su proslavili 13 godina, čime su službeno postali tinejdžeri. 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...