LUPAJ TI DO SUTRA: Ljubavni par se posvađao, a onda je ona počela udarati glavom u stakleni izlog pa je na kraju... (VIDEO)

...proletjela u radnju, a on je mirno odšetao.

  • Šareni svijet

  • 08. Maj 2021  08. Maj 2021

  • 0

Snimak žene koja u jeku svađe glavom udara od izlog radnje sa mobilnim telefonima prije nego što je proletjela i upala u prodavnicu, preko noći je postao viralni hit.

O ovom snimku trenutno svi pričaju iako baš i ne znamo puno informacija o ovoj ljubavnoj svađi, prenosi ATV.

Interesantno je da je snimak nastao u martu prošle godine.

Znači, prije više od godinu dana, kada je pola svijeta bilo fokusirano na pandemiju i zaključavanje. Za razliku od miliona ljudi, zaljubljeni par imao je, izgleda, mnogo veće probleme nego što je korona.

Tako su sigurnosne kamere jedne radnje, za sada se ne zna da li je u pitanju Velika Britanija ili, kako kažu neki u komentarima, Bugarska, zabilježile svađu zaljubljenog para koja je završila razbijenim izlogom, djevojkom koja je upala u radnju i mladićem koji je odšetao mirno kao da se upravo ništa nije dogodilo.

Osim vanjske kamere, unutar objekta bila je još jedna, koja je prikazala kao je izgledao upad bijesne djevojke kada je krenula da udara glavom od stakleni izlog.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...