SPREMA LI SE TRANSFER GODINE: Mbappe odbio potpisati novi ugovor sa PSG-om

Čini se kako je Mbappeova želja da ode u veći klub postala prevelika.

  • Sport

  • 08. Maj 2021  08. Maj 2021

  • 0

Kylian Mbappe, najbolji fudbaler PSG-a i jedan od najboljih fudbalera svijeta, odbio je potpisati novi ugovor sa prvakom Francuske, tvrdi Fabrizio Romano, prenose Sportske.ba.

PSG je uspio dogovoriti sve s Neymarom o produženju ugovora, ali čini se kako je Mbappeova želja da ode u veći klub postala prevelika. Kako već mjesecima brojni evropski mediji navode, naredna destinacija bi trebala biti Real Madrid.

PSG ima dvije opcije, da proda Mbappea ovog ljeta i uspije zaraditi nešto novca, a druga je da pokušavaju da produže ugovor i naredne sezone, ali da usput rizikuju Mbappeov odlazak bez obeštećenja.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...