DRAMA NA PUTU: Filmska potjera za kombijem koji je vozio...

...11 migranata.

  • Hronika

  • 08. Maj 2021  08. Maj 2021

  • 0

Hrvatska policija traga za dvojicom osumnjičenih koji su u kombi vozilu prevozili 11 migranata, da bi zatim pobjegli nakon što su otkriveni, saopštila je policija.

Policajci mobilne jedinice za nadzor državne granice opazili su u subotu oko 5.30 sati, kod naselja Markušić, bijelo kombi vozilo stranih registracija, za koje se sumnjalo da prevozi migrante.

Akciji su se priključili službenici osječko-baranjske policijske uprave, koji su u mjestu Antunovac pokušali da zaustave kombi vozilo, ali vozač je bez zaustavljanja udario u jedno službeno vozilo i nastavio bijeg u smjeru Baranje, prenijela je Hina.

U potjeri je učestvovalo sedam policijskih vozila, a kombi vozilo se zaustavilo između mjesta Normanci i Koška.

U vozilu je bilo 10 muškaraca i jedan lakše povrijeđeni dječak, kome je odmah pružena ljekarska pomoć.

Sve zatečene osobe prevezene su u policijsku stanicu Našice, dok se za vozačem i suvozačem kombi vozila intenzivno traga, navodi policija.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...