WANDA NARA BIJESNA: Instagram izbrisao njen provokativni selfie u ogledalu, traži objašnjenje...(FOTO)

Supruga nogometaša PSG-a Maura Icardija objavila je fotografiju na kojoj se pojavljuje pozirajući oskudno odjevena, a na kojoj je u prvom planu njena stražnjica. Sve to ovjekovječila je selfijem u ogledalu.

  • Show

  • 08. Maj 2021  08. Maj 2021

  • 0

Argentinka Wanda Nara ponovno je ostavila bez teksta svoje obožavatelje na Instagramu gdje ima više od 7,7 miliona pratilaca, a najnovija fotografija koju je objavila, cenzurisana je i izbrisana.

Supruga nogometaša PSG-a Maura Icardija objavila je fotografiju na kojoj se pojavljuje pozirajući oskudno odjevena, a na kojoj je u prvom planu njena stražnjica. Sve to ovjekovječila je selfijem u ogledalu.

"Suprug mi je upravo rekao da praznike želi provesti kod kuće. Šta da radim sa svojim bikinijem i sa svojim planovima?", napisala je 34-godišnja Wanda u objavi na Instagramu.

Njena objava skupila je više od 220.000 lajkova u manje od sat vremena, prije nego je izbrisana zbog neprimjerenog sadržaja od strane Instagrama.

Foto: InstagramFoto: Instagram

Svakako, ovo nije bilo prvi put da Wanda Nara dijeli fotografije ove vrste na društvenim mrežama, jer se u mnogim publikacijama hvali svojim oblinama, ali cenzura u posljednje vrijeme postaje sve izraženija, piše Klix.

"Moja fotografija je imala gotovo 700.000 lajkova. Izbrisali su je jer nije u skladu s pravilima Instagrama. Pitanje je, koja su pravila? Jesam li jedina koja objavljuje fotografiju stražnjice?", napisala je bijesna Wanda na Instagram storyju.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...