NOVAK JEO KROMPIRUŠU TIK UZ CESTU: Evo šta mu je još u Visokom pripremio kuhar Nermin (VIDEO)

Redovno je trenirao u Sarajevu, ali je veliki dio vremena provodio i u Visokom

  • Show

  • 09. Maj 2021  09. Maj 2021

  • 0

Najbolji svjetski teniser Novak Đoković proteklih dana je boravio u Bosni i Hercegovini.

Nole je uoči Roland Garrosa odlučio da baterije napuni u našoj zemlji.

Redovno je trenirao u Sarajevu, ali je veliki dio vremena provodio i u Visokom gdje su ga, opet, oduševile tamošnje piramide.

Kako svi znaju da Đoković ima poseban režim ishrane koji ne uključuje meso, bilo je zanimljivo za vidjeti šta je na kraju jeo u Visokom. Imao je priliku i da ruča u mini restoranu koji pored puta.

“Danas su jeli pitu sa krompirom, povrće zapečeno sa sjemenkama, salaticu sa rukolom i paradajzom i tortilju sa povrćem. A prije toga je jeo supu sa tikvom. Bio je zadovoljan... Velika mi je čast da sam spremao hranu za Novaka Đokovića i njegovu suprugu”, istakao je Nermin Ramadan, domaćin simpatičnog lokala.

(Sportske.ba) 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...