TUŽNA VIJEST IZ GLAVNOG GRADA: Preminula je 24-godišnja studentica

Sarajlije, te uposlenike i studente Pravnog fakulteta Univerziteta u Travniku potresla vijest o smrti Farah Fazlagić-Gezgel

  • Hronika

  • 09. Maj 2021  

  • 0

Tužne i teške vijesti stižu nas svaki dan. Sve su češće obavijesti i o smrti mladih ljudi, a svaka nova nas nanovo pogodi i rastuži.

Saralije, te uposlenike i studente Pravnog fakulteta Univerziteta u Travniku potresla je jedna takva vijest, nakon što je preminula mlada 24-godišnja studentica Farah Fazlagić-Gezgel.

"Pravni fakultet Univerziteta u Travniku je ostao bez drage i vrijedne studentice Farah Fazlagić-Gezgel", saopćili iz obrazovne ustanove te izrazli iskreno saučešće porodici.

Obavijest povodom preminule studentice Farah Fazlagić Gezgel

Posted by Pravni fakultet Univerziteta u Travniku on Saturday, 8 May 2021

Na vijest o smrti objavljenu na Facefook profilu Fakulteta uslijedili su izrazi saučešća i oproštaji. 

alt

Farah Fazlagić-Gezgel preminula je u petak, 07. maja 2021. godine u 24. godini života. Dženaza će se obaviti u ponedjeljak, 10. maja 2021. godine u 13.30 sati na Gradskom groblju Bare u Sarajevu.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...