"OVO JE KAO KAD DONALD TRUMP KAŽE DA JE…": Milorad Dodik pokušao obmanuti javnost, a onda se oglasio Emir Suljagić

Član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Milorad Dodik izgovorio je u Beogradu gomilu nebuloza, nakon čega se na društvenim mrežama podigla velika prašina.

  • Mini market

  • 10. Maj 2021  10. Maj 2021

  • 7

Jedan od onih koji su burno reagirali na Dodikove tvrdnje kako Srbi u ratu nisu nikoga napadali te kako Srbi genocid nikada nisu uradili, bio je i direktor Memorijalnog centra Potočari Emir Suljagić.

„Ovo je kao kad Donald Trump kaže da je pobijedio na izborima. Dakle, fake news. Ako TV mreže s globalnim dometom naglase da Trump laže kad iznosi takve izjave, ako su FB i TW zbog laži američkom predsjedniku uskratili pristup, zašto nas naši mediji bombarduju lažima M. Dodika?“, poručio je Suljagić.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...