DJEVOJKA PRIMILA ŠEST DOZA "PFIZEROVE" VAKCINE ODJEDNOM: Medicinski tehničar pao u nesvijest

Jednoj 23-godišnjoj djevojci u Italiji greškom je prilikom vakcinacije ubrizgano šest, umjesto jedne doze vakcine "Pfizer".

  • Šareni svijet

  • 10. Maj 2021  10. Maj 2021

  • 0

Poslije preventivnog boravka u bolnici, ona je otpuštena kući, prenosi Tanjug informacije italijanskih medija.

Djevojka, koja je vakcinisana u gradu Massa-Carrara u regiji Toscana, primijetila je "samo uzbunu" među osobljem, a onda joj je rečeno i šta se desilo.

Preventivno je smještena u bolnicu, gdje joj je tokom posmatranja davan takipirin. Djevojka je imala glavobolju i nijedan drugi problem, a poslije 24 sata je otpuštena iz bolnice.

Muškarac koji je davao vakcinu, ispraznio je cijelu flašicu lijeka, znači šest doza, a kada je shvatio šta je uradio, kako piše list, pozlilo mu je.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...