VUKANOVIĆ SPREMA PAKLENU ZAMKU DODIKOVOM REŽIMU: "Javnost će biti šokirana kad sutra objavim dokumente o saradnji Rusije i RS-a" (VIDEO)

Separatizam, ratne priče i optužbe na relaciji Banja Luka - Sarajevo. O ovome, ali i o ulozi visokog predstavnika, ratnim zločincima i odlikovanjima sutra će raspravljati Narodna skupština RS-a.

  • Mini market

  • 10. Maj 2021  11. Maj 2021

  • 1

Tim povodom gost Federalne telvizije danas je bio samostalni zastupnik u NSRS-u Nebojša Vukanović.

"Vlada RS-a je slabašna, a premijer nedostojan te funkcije, i da ih ne bih iznenadio, uvijek im najavim šta ću ih pitati. Premijer Višković je danas rekao da će sutra prva tačka biti ulazak u Evropsku uniju. Ja mu poručujem da se dobro pripremi jer ću ga pitati Evropu i Rusiju. Vjerujem da će javnost biti šokirana kad objavim neke dokumente o tome kakva je saradnja Rusije i RS-a", poručio je Vukanović. 

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...