NEBOJŠA VUKANOVIĆ O DODIKOVOM GOVORU: "Mene je sramota, čitav nam se svijet smije, pogledajte šta je radio 20 minuta"

Igor Crnadak iz PDP-a upitao je rukovodstvo NSRS-a zbog čega Milorad Dodik nije nosio masku tokom svog govora.

  • Mini market

  • 11. Maj 2021  11. Maj 2021

  • 0

Poslanik Nebojša Vukanović reagovao je na izjave člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine Milorada Dodika i njegove teške uvrede i optužbe na račun poslanika Miladina Stanića iz SDS-a.

“Neka priča koliko hoće, ali neka vodi računa o dignitetu ovog doma. Pogledajte šta je radio 20 minuta. Mene je sramota. Ovo gleda čitav svijet. Reći će: ‘Vidi kakvi su Srbi.’ Kakve su ovo priče o nacionalnim temama, vi ovo u lakrdiju pretvarate. Uozbiljite se malo. Čitav nam se svijet smije”, naveo je Vukanović.

Igor Crnadak iz PDP-a upitao je rukovodstvo NSRS-a zbog čega Milorad Dodik nije nosio masku tokom svog govora, piše N1.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...