HIT NA INTERNETU: Urnebesne reakcije nakon što je objavljeno da je najdugovječniji hrvatski političar prebolio koronu...

Vijest da je najdugovječniji hrvatski političar, 101-godišnji Josip Manolić prebolio koronavirus, odjeknula je poput bombe i izazvala val oduševljenja na društvenim mrežama.

  • Šareni svijet

  • 13. Maj 2021  13. Maj 2021

  • 0

Manolić se nije vakcinisao, jer su mu ljekari savjetovali da bi za njegovu životnu dob i vakcinisanje bilo rizično, a već se vratio svojim uobičajenim aktivnostima, redovno vježba uz pomoć fizioterapeutkinje, čita novine i gleda televiziju, javlja "Jutarnji list".

- Prvi veslač u Noinoj arci! Korona je imala Manolića i jedva je preživjela! Ne može mu nitko ništa, jači je od sudbine! On će možda biti prvi besmrtni čovjek u povijesti, fenomen!

Ni Chuck Norris ne može mu ništa! Manolića za gradonačelnika, za predsjednika! Pobjede su mu krenule od trenutka kad je s Hanibalom prešao Alpe!

Šta će mu bit' kad je jeo slaninu od T-Rexa! Ako je preživio Veliki prasak, onda, bome, može i koronu! Godine 2081. Joža Manolić pobijedio karcinom! Kažu da je prvih sto najteže. Poslije sve ispočetka. Živ bio bar još koju!

Kad je Bog stvorio Adama i Evu, kaže: 'Ne dirajte one jabuke, to je Joži za štrudl! Pa, kad mu dinosauri nisu ništa mogli, što mu može jedna korona - samo su neki od komentara...

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...