TRAGEDIJA U BiH: Nakon pada sa skele, preminuo radnik iz Krupe, IMAO JE SAMO 22 GODINE

Mladić je s teškim povredama jučer u 13.47 sati primljen u Urgentni centar UKC-a RS.

  • Hronika

  • 13. Maj 2021  13. Maj 2021

  • 0

Radnik firme "Izolacija" Stupar R. S., 22-godišnji mladić iz Krupe, koji je jučer teško povrijeđen nakon pada s visine od 20 metara, preminuo je u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske, potvrđeno je u ovoj zdravstvenoj ustanovi.

Prema riječima načelnika Klinike za anesteziju i intenzivno liječenje, dr. Dragana Rakanovića, pored svih primijenjenih terapijskih procedura i uloženih napora ljekara i ostalog medicinskog osoblja, pacijent je preminuo sinoć u 21.30 sati, naveli su iz UKC-a Republike Srpske.

Mladić je s teškim povredama jučer u 13.47 sati primljen u Urgentni centar UKC-a RS, piše "Srpskainfo".

Konstatovane su mu teške povrede grudnog koša i trbuha i odmah je hirurški zbrinut, ali je, nažalost, preminuo.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...