TUŽNA VIJEST POTRESLA SRBIJU: Preminuo je Milan Kosanović

Bivši pomoćni trener Crvene zvezde i sportski direktor Vojvodine Milan Kosanović (50) preminuo je u bolnici samo nekoliko dana nakon što je hospitalizovan.

  • Hronika

  • 13. Maj 2021  13. Maj 2021

  • 0

Kosanovićevo zdravstveno stanje, nakon prvih simptoma, iznenada se zakomplikovalo pa je morao da bude hospitalizovan. Praćeno povišenom tjelesnom temperaturom, iziskivalo je hitnu hospitalizaciju i intenzivni nadzor medicinskih radnika.

Nažalost, iz životne borbe nije uspio da izađe kao pobjednik pa su danas stigle tužne vijesti - da je Kosanović preminuo.

Kosanović se prošle jeseni iz Saudijske Arabije, gdje je asistirao Vladanu Milojeviću, vratio u Srbiju zbog zdravstvenih problema.

Početkom godine dobio je maksimalno povjerenje da reorganizuje sportski sektor Vojvodine, a ranije je vodio omladinsku školu novosadskog kluba, a kratko je bio angažovan i kao selektor u Fudbalskom savezu Srbije.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...