BIVŠI SPLITSKI GRADONAČELNIK UZVRATIO SEVERINI: "Nije joj smetalo kada sam joj plaćao 400 eura za…"

Svega nekoliko sati prije nego što počne izborna šutnja, Željko Kerum, kandidat za gradonačelnika Splita, odlučio se još jednom obratiti biračima. 

  • Show

  • 15. Maj 2021  15. Maj 2021

  • 1

- Dragi prijatelji, još samo jedna osoba u nizu na ovim lokalnim izborima koja me ima potrebu oblatit' i na račun mog imena tražit' medijsku pažnju. Učinili su to mnogi u zadnjih par mjeseci pa što ne bi i Severina - piše Kerum na svom Facebooku. 

- Pršut joj nije smetao prije dvadesetak godina kad sam joj platio 400 eura da bude na mom kalendaru. Za tri sata je izborna šutnja. Unatoč svim provokacijama i vrijeđanju, vodio sam konstruktivnu kampanju. Izađite na izbore i napravimo od Splita gradilište! Izgubili smo osam godina, nemojmo izgubit još četiri! Pobijedimo zajedno! Voli vas vaš Željko Kerum - napisao je.

Kerum je postavio i dvije fotografije Severininog komentara u kojem je, između ostalog, napisala: "Split je moj grad i nadam se da naćemo opet mećat pršute po čelu", a onda i fotografiju spomenutog kalendara za 2000. godinu. 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...